[Gesloten] Vacature: Juridisch medewerker

24 – 36 uur per week

Help jij ons met jouw juridische expertise om een schone, veilige en duurzame leefomgeving in onze regio te realiseren?

Zo maak je impact als juridisch medewerker

Je adviseert alle betrokkenen helder en volgens de laatste inzichten qua omgevingsrecht en andere rechtsgebieden, die aan onze omgevingsdienst zijn overgedragen. Denk aan adviezen over vergunningen- en handhavingsprocedures op het gebied van Milieu. Deze procedures bewaak je ook en je bent nauw betrokken bij de opstelling en uitvoering ervan als het gaat om dwangsommen en bestuursdwang. Met jouw scherpe blik toets je correspondentie en besluiten op juridische aspecten. In multidisciplinaire processen en projecten ben jij de sterke ondersteuning als het gaat om juridische implicaties.

Wat we je bieden   

Bij Omgevingsdienst Noord-Veluwe kun je rekenen op uitdaging: je duikt diep je vakgebied in en werkt zelfstandig. We hebben een serieuze klus te klaren, maar creëren veel werkplezier terwijl we dat doen. Elke dag is anders, want je hebt steeds te maken met veranderingen, dat houdt het afwisselend. Verder bieden we je:

  • een salaris van maximaal € 4.494 bruto per maand (schaal 10 van de cao SGO) bij 36 uur/week, afhankelijk van je kennis en ervaring
  • een dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vast contract
  • een individueel keuzebudget van 17,05% van je brutosalaris, waar je je eigen arbeidsvoorwaarden mee kunt kiezen
  • reiskostenvergoeding voor je woon-werkverkeer

Jouw jurisprudentie                  

Met oog voor detail benader je elke vraag en elk knelpunt. Je kunt je inleven in een situatie en bent tegelijk ook overtuigend als het nodig is. Verder heb je:

  • een bachelor of master in een juridische opleiding
  • een aantal jaren ervaring als juridisch medewerker op het gebied van Milieu
  • sterke vaardigheden in mondelinge en schriftelijke communicatie
  • het liefst al ervaring met OpenWave en/of SquitXO
  • een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen

Jouw team binnen Omgevingsdienst Noord-Veluwe

Samen met vier andere collega’s vorm je het team Juridisch. Betrokken en gedreven juristen, die graag een bijdrage leveren aan een optimale leefomgeving. Dat doen jullie als onderdeel van de Omgevingsdienst Noord-Veluwe (ODNV). Dat is een samenwerkingsverband van de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Nunspeet, Oldebroek, Putten en de provincie Gelderland. We werken nauw samen aan de uitvoering van vergunningverlening, handhaving en advisering over het omgevingsrecht voor milieu. Met zo’n 50 medewerkers bouwen we dagelijks aan een gezonde, veilige en schone leefomgeving. Dit willen wij bereiken door mensen te stimuleren tot een betekenisvolle bijdrage.

We zijn allemaal betrokken bij de fysieke leefomgeving in onze regio en doen er via ons werk alles aan om deze omgeving zo optimaal mogelijk te krijgen en te houden. Alle medewerkers binnen onze organisatie zijn flexibel ingesteld, pakken hun verantwoordelijkheid en werken op een positieve manier samen. De korte lijnen die we hebben binnen de organisatie helpen daarbij, net als de informele sfeer. De coördinatie van de organisatie ligt bij de relatiemanager, de programmamanager en de resourcemanager.

Heb je vragen?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer W.A.A. Klerks, programmamanager, via 0341 – 47 43 14 of w.klerks@odnv.nl.

Voor meer informatie over de procedure kun je terecht bij mevrouw J. Labots-Post, personeelsadviseur, via 0341 – 47 43 84 of j.labots@odnv.nl.

Solliciteer nu!

Heb jij zin om je tanden te zetten in de juridische aspecten van onze fysieke leefomgeving? Solliciteer dan direct. Je sollicitatie mag je vóór maandag 25 oktober 2021 richten aan de heer W.A.A. Klerks, de programmamanager.

Wanneer zijn de gesprekken?

De selectiegesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 28 oktober 2021.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld